Omat asiakirjat -näkymä

"Asiakirjat"-välilehden alla "Omat asiakirjat" -näkymässä voidaan tarkastella sellaisia asiakirjoja, jotka käyttäjä on itse luonut tai joissa käyttäjä itse on osapuolena.

Näkymässä ylhäällä olevia hakuehtoja voi käyttää asiakirjojen ryhmittelyyn. Hakuehtojen muuttamisen jälkeen näkymä päivittyy painamalla "Näytä"-painiketta.

Allekirjoitetun asiakirjan voi siirtää arkistoon kilkkaamalla "Arkisto"-linkkiä. Arkistointia on tarkoitus käyttää asiakirjojen ryhmittelyyn omassa näkymässä, arkistointi ei aktivoi asiakirjoissa mitään toimintoja.