Sähköpostiosoitteen poistaminen

Asetukset-välilehdällä kohdassa "Sähköpostit" on lista vahvistetuista sähköpostiosoitteista.

Voit poistaa sähköpostiosoitteen klikkaamalla osoitteen oikealla puolella olevaa "Poista"-linkkiä.

"Poista"-linkin klikkaamisen jälkeen järjestelmä pyytää vielä vahvistamaan poiston. Mikäli olet varma, että haluat poistaa osoitteen, vahvista poistaminen klikkaamalla "Poista".