F-Secure varoittaa sivustosta

F-Secure Computer Protection -ohjelma saattaa näyttää virheilmoituksen, kun pankkitunnistuksesta palataan takaisin Signom-palveluun. Tällöin pankkitunnistuksen tiedot eivät palaudu Signom-palveluun.

Ongelma voi ilmetä myös siten, että selain ilmoittaa että signom.com -sivusto on katkaissut yhteyden.

Ongelman voi ratkaista siten, että sivusto "signom.com" lisätään sallittujen sivustojen listalle.

1. Avaa F-Securen asetukset

2. Valitse valikosta "Suojattu selaus"

3. Klikkaa "Muokkaa asetuksia"

4. Valitse "Näytä verkkosivustopoikkeukset"

5. Lisää sallittujen listalle osoite signom.com